Logo BOM

BEWONERSBERAAD MONNIKENHOF

De Bewonersorganisatie Monnikenhof (BOM) organiseert op maandag 2 oktober a.s. een bewonersberaad voor de bewoners in de Monnikenhof en Amaliastein in de Hoeksteen (Groenekade).

Na de bijeenkomsten in het kader van Buiten Gewoon, zijn er geen grote bijeenkomsten meer geweest. Nu alle werkzaamheden enige tijd achter de rug zijn en de bewoners tijd hebben gehad om zich over het resultaat een mening te vormen, wilde BOM graag weten hoe de bewoners over het uiteindelijke resultaat denken en vooral wat er volgens hen nog zou moeten gebeuren.


Daarnaast is gebleken dat het groen in de wijk niet die uitstraling heeft die bewoners graag zouden zien; ook dat aspect komt aan de orde. Bijvoorbeeld de staat van onderhoud van het park in de Monnikenhof en de (mogelijke) herinrichting daarvan. Wat dat laatste betreft wilde BOM van de bewoners graag weten hoe zij denken over een mogelijke herinrichting daarvan, voordat we met een kant en klaar plan van de gemeente worden geconfronteerd.
Daarnaast komt ook de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk aan de orde.
Tenslotte is er ook nog ruimte om zelf met initiatieven te komen.

 

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur.
Na afloop is er nog de gelegenheid om wat na te praten, kennis te maken met elkaar onder het genot van een drankje en een hapje.